EMISIUNI TV, ARTICOLE
CENTRUL MEDICAL AYURVEDA

Medicina traditionalã Ayurveda

Consultatii Online

Bucatarie Indianã

Cele 3 Dosha

Terapii Purva Karma

Terapii Svedana

Terapii Pancha Karma

Rasayana

Remedii Ayurveda

Terapia cu Lipitori

Articole spiritualitate

Emisiuni TV, articole

Lumea minunatã a plantelor 

Realizând o serie de peste 80 de emisiuni în diferite studiouri de televiziune (1996 – 2011), aducem publicului informatii valoroase privind remedii extraordinare din medicina ayurveda, stilul de viata sãnãtos si tratamente care pot sã aducã vindecarea si chiar sã schimbe obisnuinte si atitudini care au condus la îmbolnãvire.

Emisiuni TV din seriile: "Arta de a trãi" , "Ayurveda - Stiinta Vietii" si „Ce ne spuune doctorul?”

Posturile TV

Antena 1


PRO-TV

 

TV Eveniment

 

TV Sibiu

 

TV9

 

CRD Sibiu


Dr. Adriana Alexandru, Dr. Ovidiu Chis, Realizator: Mariana Nedelcu

ARTICOLE ÎN PRESĂ
O lungã serie de articole în cotidianul national  “Click!”, Revista “Familia mea” sau din presa localã sibianã “Sibiu 100%”, “Monitorul de Sibiu”,  aduc cititorilor informatii si sfaturi pentru sãnãtate, a cãror cãutare fiind consemnatã si de numãrul mare de telefoane si solicitãri primite.
Articolele publicate pe diferite site-uri ca www.topsanatate.ro si www.ayurveda-sibiu.20m.com, aduc permanent noutãti si completeazã cererea de informatii a cititorilor.

ARTICOLE ÎN ZIARUL CLICK 2008-2014

In fiecare număr de luni, cotidianul Click prezintã recomandãrile pentru sãnãtate ale medicului Ovidiu Chis. Informatii despre nutritie, recomandãri pentru un stil de viată sãnãtos, cât si tratamentul natural al diferitelor boli.